• 210 6610771
  • Ολυμπιονικών 69, 153 54 Γλυκά Νερά Αττικής
  • Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-16:00 | Σάββατο 9:00-14:00

ΒΟΗΘΗΣΤΕ – ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΣΑΣ το φθινόπωρο με PLUS ΤΡΟΦΟΜΕΛ με VETAL BEE-βιταμίνες και αμινοξέα

. Η υγεία και η αποδοτικότητα της μέλισσας εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από την σωστή διατροφή της , ιδιαίτερα αυτής του γόνου αλλά και της ενήλικης μέλισσας. Όλες τις εποχές του χρόνου το μελίσσι χρειάζεται επαρκής ποσότητες μελιού και γύρης ανάλογα με τις εργασίες που εκτελεί. Το φθινόπωρο, στο ξεχειμώνιασμα, στις αρχές της άνοιξης, τις εποχές που το μελίσσι εκτρέφει γόνο, χτίζει κεριά, μετά από τον πεύκο αλλά και το καλοκαίρι, θα πρέπει να λαμβάνει τα απαραίτητα αμινοξέα, αλλά και τις βιταμίνες για την σωστή και υγιή ανάπτυξη του, αλλά και της επιμήκυνσης του χρόνου ζωής της μέλισσας, με όφελος την μεγαλύτερη αποδοτικότητα του μελισσιού.

Όταν δεν υπάρχει γύρη αρκετή για τις ανάγκες του μελισσιού ή όταν αυτό χρειάζεται επιπλέον ποσότητες, καλό είναι να ταίζουμε με ζαχαροζύμαρα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του. Το προιόν διαθέτει κωδικό εγγραφής και κωδικό έγκρισης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Συστατικά Περιέχει Ζάχαρη, Σιρόπι ιμβερτοποιημένης ζάχαρης, Βιταμίνες, Αμινοξέα και Ιχνοστοιχεία. Υγρασία 8-10%. Βιταμίνες Περιέχει Βιταμίνες Α,Β1,Β2, Β3,Β5, Β6, Β9, Β12, Κ3, Ε, C D3. Αμινοξέα Περιέχει αμινοξέα Σερίνη, Ασπαρτικό οξύ, Θρεονίνη, Προλίνη, Λυσίνη, Αλανίνη, Βαλίνη, Γλουταμινικό οξύ, Γλυκίνη , Μεθειονίνη, Ισολευκίνη, Λευκίνη, Φαινυλανίνη, Τυροσίνη, Ιστιδίνη, Αργινίνη, Κυστείνη, Τρυπτοφάνη.

Οι ποσότητες των μικροθρεπτικών στοιχείων έχουν έτσι υπολογιστεί ώστε να διασφαλίζεται ένα προιόν που έχει ομοιότητες με εκείνες των αναλογικών ποσοτήτων που περιέχονται στην φυσική γύρη, ενώ η μεταξύ τους ποιοτική και ποσοτική σχέση ενισχύει την συνεργιστική τους δράση. Ιχνοστοιχεία Κάλιο, Φώσφορο, Μαγνήσιο, Σίδηρο. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Χρήση πιστοποιημένης ζάχαρης από ζαχαρότευτλα υψηλής ποιότητας απαλλαγμένη από ξένες προσμίξεις. Ιμβερτοποίηση με ένζυμα για την παραγωγή ενός αφομοιώσιμου και ποιοτικού προιόντος, χωρίς την παρουσία ενζύμου στο τελικό προιόν.

Χαμηλή ΗΜF (υδροξυμεθυλοφουρφουράλη) κάτω του 5. Υγρασία μόνο 8-10%. Πλήρως ομογενοποιημένη τροφή που συμβάλει στην διατήρηση του προιόντος σε συνθήκες πολύ χαμηλής ή πολύ υψηλής θερμοκρασίας, δεν τρέχει και δεν πετρώνει. Προσθήκη πρεβιοτικών και προβιοτικών για την καλή λειτουργία του εντερικού συστήματος της μέλισσας, για μεγάλη αφομοιωσιμότητα τροφών. Προσθήκη φυσικών μυκητοκτόνων για την σωστή συντήρηση του προιόντος. Χρησιμοποιείται με άριστα αποτελέσματα σε περιόδους ανάπτυξης των μελισσιών το φθινόπωρο για την αύξηση των μελισσιών στην παραγωγή παραφυάδων στο χτίσιμο κηρηθρών σε αναπτυσσόμενα μελίσσια στην παραγωγή βασιλισσών στην παραγωγή βασιλικού πολτού στην αύξηση του γόνου οποιαδήποτε άλλη περίοδο το μελίσσι παρουσιάζει αυξημένες ανάγκες ανάπτυξης και απόδοσης Τα ζαχαροζύμαρα της εταιρείας μας παράγονται σύμφωνα με το σύστημα HACCP. Συσκευσία 20 τεμάχια του 1κλ ή 10 τεμάχια των 2 κλ

error: Content is protected !!