• 210 6610771
  • Ολυμπιονικών 69, 153 54 Γλυκά Νερά Αττικής
  • Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-16:30 | Σάββατο 9:00-14:00
11 Δεκεμβρίου 2020/Διατροφή

Ο κύκλος που κάνουν τα λουλούδια για να ανθίσουν  ,
Οι κυκλικές τροχιές του μελισσιού, μέσα στην κυψέλη, η αλληλεπίδραση, ψάχνοντας για να τα βρει,
Ο κύκλος ζωής μιας μονάχα μέλισσας,
Ο κύκλος ζωής μιας κυψέλης, στην τροχιά του έτους,
Ο κύκλος της ανθρώπινης συμμετοχής, στην ζωή μιας κοινωνίας μελισσιών,
Ο κύκλος ζωής του ανθρώπου, αφήνοντας το αποτύπωμά του,
Ο κύκλος της αναπνοής κάθε τι ζωντανού και ζωοφόρου,
Ο ‘’μεγάλος’’ κύκλος της ζωής του πλανήτη μας, που αγκαλιάζει, εναρμονίζει κάθε τι μικρότερο ….

Στην εταιρεία μας, συνειδητοποιούμε καθημερινά  ότι όλοι συμμετέχουμε και αλληλεπιδρούμε μέσω μικρών ή μεγαλύτερων κύκλων… Όλοι συνδεόμαστε, χέρι με χέρι, φτιάχνοντάς ένα μεγάλο κύκλο που χρειάζεται καθαρό αέρα να αναπνεύσει , λαμπερό ήλιο να λάβει ενέργεια, ελευθερία να εξελιχθεί , αγάπη και φροντίδα να δυναμώσει, ολοκληρωμένη διατροφή να προστατευθεί. Το πως συμπεριφερόμαστε στην φύση, συνδέεται άμεσα  με το τι θα μας αποδώσει αυτή στην συνέχεια.

Εστιάζοντας στον κύκλο του μικρόκοσμου της μέλισσας, βλέπουμε εκεί να εμπεριέχετε επίσης και ο κύκλος της ανθρώπινης ύπαρξης, για υγεία και ευζωία , καθώς και ο κύκλος της μητέρας γης.

Το θαυμαστό βασίλειο των μελισσών, μέσω τις επικονίασης, εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα των οικοσυστημάτων στην μητέρα γη… Αντίστοιχα ο άνθρωπος είναι σύντροφος, συνεργάτης και αρωγός της μέλισσας , βοηθώντας τόσο το περιβάλλον αλλά εξασφαλίζοντάς για τον εαυτό του, τροφές μεγάλης διατροφικής αξίας ( μέλι, γύρη, βασιλικό πολτό ) .

Λαμβάνοντάς  την ιδέα αυτή της αλληλεπίδρασης και αλληλεξάρτησης, ως βασικό πυλώνα της διαχείρισης της εταιρίας μας, λειτουργούμε με απολυτά φυσικές διαδικασίες.

Σκοπός μας είναι να ενδυναμώσουμε την μελισσοκομία, μέσω της αγάπης για την φύση, την μέλισσα και τον άνθρωπο.

Λειτουργούμε ολιστικά, διαδραστικά, οικολογικά και με συνείδηση για τα οφέλη που η μέλισσα, η μελισσοκομία και ο άνθρωπος θα έχει συνολικά .

Add Comment