
By Stavrianna
Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε στην αίθουσα σεμιναρίων της εταιρείας μας, τους φοιτητές του ερασιτεχνικού και του επαγγελματικού τμήματος μελισσοκομίας, του Ι.Γ.Ε.
Συζητήσαμε για τις διατροφικές ανάγκες των μελισσών, τη φυσική και τη συμπληρωματική διατροφή.
Αναφερθήκαμε στις δυο πιο σημαντικές ασθένειες που πλήττουν τον κλάδο της μελισσοκομίας, τη νοζεμίαση και τη βαρροϊκή ακκαρίαση.
Επιπλέον, αναλύσαμε τους τρόπους, με τους οποίους μπορούμε να υπολογίσουμε το μέγεθος της προσβολής και τα εργαλεία πρόληψης που διαθέτουμε.
We were so pleased to have the students from the amateur and professional beekeeping department of Institute of Agronomic Sciences join us in our seminar room at the company. We had a great discussion about the nutritional needs of bees, both natural and supplementary. We also talked about the two major diseases that impact the beekeeping industry – nosemiasis and varroa acariasis. Additionally, we explored methods for estimating the extent of infestations and the various prevention tools that are at our disposal. It was a really informative and engaging session!